fbpx

Om Marabell

Marabell blev stiftet i starten af 2021. Vores mission er simpel: at kunne tilbyde de mest sjældne og eksklusive sneakers på markedet sikkert og nemt på en dansk webshop. 
Vi går utroligt meget op i, at du som kunde har en god oplevelse hele vejen igennem, lige fra du har bestilt dine nye sneakers, til du modtager dem!

Det kan blandt andet ses på vores mange positive vurderinger på Trustpilot og Trendsales.

MARABELL - SIDEN 2021. MARABELL - SIDEN 2021.
Altid 100% ægte varer

Vi stræber efter at være de bedste!

Hos Marabell gør vi alt for at sikre, at dit næste køb kan foregå med ro i maven.
Det er ingen hemmelighed at markedet for sneakers og tasker er fyldt med efterligninger, nogle bedre end andre. Derfor har vi gjort utroligt meget ud af vores verifikationsproces, så vi kan sikre at du kun modtager 100% ægte varer.
Alle vores produkter hentes hjem fra troværdige leverandører i EU, og tjekkes herefter grundigt i hånden af os for at sikre de er autentiske.

Har du spørgsmål til vores verifikationsproces? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@marabell.dk eller over Facebook / Instagram, for at høre mere.

(NÆSTEN) ALTID DANMARKS BEDSTE PRISER

Prismatch

Det skal være nemt at købe nye sneakers! Vi gør derfor vores ypperste for at du kan få dit næste par til en pris du ikke kommer til at fortryde. 

Det er ingen hemmelighed at priserne på sneakers ændrer sig fra dag til dag, så for at sikre dig den absolut bedste pris, prismatcher vi alle danske webshops. Over tid vil du opleve af priserne på stort set alle eksklusive sneakers stiger. Vi anbefaler derfor ALTID, at du køber dine nye sneakers i dag fremfor imorgen.

Skulle du have fundet en bedre pris, kan du altid sende os en besked på Facebook/Instagram eller til kontakt@marabell.dk med link til produktet.

OBS: For at kunne prismatche, kræver det at dit ønskede produkt og størrelse er tilgængeligt på en anden dansk webshop med et registreret dansk CVR-nummer. 

KURV 0